lørdag den 27. april 2013

Gaverne åbnet

Hvor er det bare dejligt med gaver fra de dejligste venner hjemme fra Danmark. Gaverne i sig selv varmede og indholdet var ikke mindre end fantastisk!

Alexander var meget utålmodig og spurgte hele dagen om hvornår han måtte åbne gaverne, og han blev super glad for krokodille spillet han fik da han endligt, efter far var kommet hjem, måtte åbne gaverne! Det er et super fint spil hvor man efter tur skal trykke mellem en og tre tænder ned i munden på krokodillen. Pludselig lukker krokodillen munden og så har man tabt. nårh ja, og så har krokodillen det ultimativt hånlige grin. Det er dog sjovest for Alexander at se andre spille det, da han selv er lidt bange for at få fingrene i klemme...

Til Saga var der en super sød kjole og en solhat, og specielt sidstnævnte er dejlig her i landet. Til de voksne var der et spil, Carcassonne, og det er absolut favoritspillet i husstanden. Dette spil er en vinterudgave, hvilket jo er meget passende for så kan man drømme sig til lidt køligere himmelstrøg når det hele bliver lidt for varmt.

Til sidst var der en have til mig - og hvilken gave. Der var smukt papir, søde wallstickers, mini-HAMA-perler og de sødeste instruktioner til at folde dyr af papir. Se dét er en veninde der kender mig :)

Ellers nyder vi at have besøg af mormor og bedste, og der bliver rigtig hygget. Vi er i skrivende stund ved at gøre os klar til at tage ud og spise ved marinaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar