søndag den 21. april 2013

Sommer i Danmark

... men hvor skal vi bo?

Vi overvejer lidt muligheden for at lave et bolig-byt når vi til sommer skal ca 14 dage til Danmark.

Derfor kaster vi lige ud til venner og bekendte om der måske er nogen der kunne være interesserede i at bytte bolig. Vi er interesserede i både en og to uger, helst to uger da det er lettest, men ellers ser vi hvad vi kan finde ud af.

Vi regner med at det bliver i de to sidste uger af Juli, men der er ikke taget endelige beslutninger om det.

Jeg skal nok smide nogle billeder op af vores hjem, men der er fire soveværelser, tre badeværelser, stue og køkken. Derudover er der lige neden for bygningen tre pools, social pool, børne pool og lap pool. Lejligheden ligger på Sentosa hvor der blandt andet er en meget flot strand, vandland, Universal Studios forlystelsespark og meget andet. Og så er det jo i Singapore som er en fantastisk storby.


Så hvis du/I kunne være interesserede i en eller to uger med gratis bolig i Singapore denne sommer, så smid lige en mail. Altså det inkluderer jo så at vi bor i din/jeres hjem i samme periode.

3 kommentarer:

  1. hvad er en social pool ;-) ???

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, det er en pool der ikke er så dyb, med noget boble-bad-lignende noget rundt i kanten og nogle cabanaer man kan sidde i med et glas et-eller-andet.
      Så jeg tror de mener at det er en pool hvor man er social og ikke så meget en pool til at svømme i...

      Slet
  2. Christina Schjølin28. april 2013 kl. 21.43

    Uhhh.. det kunne være fedt!! Jeg bestemt interesseret, men så skulle det vist være august - HVIS I da skulle være interesseret at komme 'hjem' til pudebjerggård :)
    Sjovt at følge lidt med her på bloggen. Dejligt at se at I har det godt.
    Knus Christina

    SvarSlet