lørdag den 20. april 2013

Jurong Bird Park

Super dejlig park! Vi var afsted i søndags (d. 14. april) og det var en rigtig god oplevelse, vi var meget positivt overraskede over parken.

Det koster $20 at komme ind for voksne, og det synes jeg er en smule dyrt. Men heldigvis får man noget for pengene!

Der er flere forskellige shows i løbet af dagen, og vi så et af dem som var med papegøjer og tukaner. Meget sjovt, men altså ikke grunden til at komme.

Selve parken er rigtig stor! Der er en rute man kan følge rundt i hele parken så man kommer forbi alle områderne med forskellige fugle, og der er virkeligt mange. Det er nogle fine store bure til fuglene og enkelte kæmpe store voliere hvor man er sammen med fuglene på meget tæt hold.

Specielt et sted kan man fodre nogle fugle (kan ikke lige huske hvad de hedder, men de ligner så papegøjer) og det er rigtig sjovt. Man skal dog have lidt tålmodighed, både fordi fuglene skal have tid til at komme og spise og fordi der er ret mange mennesker som alle prøver at komme tæt på fuglene.

Den opmærksomme læser vil se to meget sjældne skabninger blandt fuglene; den hattebærende ballademager og den rødskæggede svejseingeniør. Jeg var meget heldig at fange dem begge. Det kan være svært at få ordentlige billeder af dem da den ene ofte er i fuld fart og der kræves derfor specielt udstyr for at få et skarpt billede, og den anden er ofte at finde i områder af Singapore hvor jeg ikke så tit kommer.
Rigtig flot og spændende park som helt klart kan anbefales!

1 kommentar:

  1. Spændende med alle de sjove fugle. Var især vild med den hattebærende ballademager, selvom den der rødskæggede fidus da gjorde sig umage for at imponere.
    Håber I nyder Jeres besøg og har nogle fantastiske dage sammen!
    Knus

    SvarSlet