torsdag den 14. marts 2013

Moving day!

Så har vi fået den dejlige besked om at vi kan flytte ind i vores nye lejlighed på mandag!
Og det blev den lækre lejlighed jeg har vist billeder af. Så vi er ovenud lykkelige.

Nu skal vi bare finde ud af hvilke møbler vi absolut mangler, for de skal lejes indtil vores egne kommer om 2 uger.

Så skal vi snart flytte ud af dette beige helvede - ud hvor:

  • man kan åbne vinduerne uden at høre den konstante larm fra biler og busser der kører forbi
  • der er andre farver end beige
  • man kan høre vandet skvulpe
  • vi er i nærheden af Katrine og Martin!
  • vi har mere plads - meget mere plads
og så videre...

Der er godt nok mange fordele ved det nye sted.


Derudover har vi rodet lidt med skole til Alexander. Det var meningen han skulle starte på German European School in Singapore (GESS) til august og indtil skolestart skulle vi finde en lokal børnehave/day care hvor han kunne gå.

Så fik vi at vide at skolebusserne ikke vil hente elever på Sentosa, så vi droppede derfor tanken om at bo dér, for det skulle ikke være for besværligt for Alexander at komme i skole. Efter et besøg i Den Danske Sømandskirke snakkede jeg så med nogle af de andre mødre som kunne fortælle at det stort set kun er GESS der ikke vil hente på Sentosa. Det var jo en lidt anden besked, så nu var der igen mulighed for at bo på den skønne ø!

Så kontaktede vi Overseas Family School (OFS) for at høre om de havde plads til Alexander, og de har de - så nu skal Alexander starte i eftermiddagsprogrammet fra 1. april, og til August starter han fulddagsprogram. Han starter i det der hedder Pre-Kindergarden, og til August er det Kindergarden.

På mandag skal vi ud på skolen og købe uniformer og skolesager til vores lille skoledreng :) Og så skal vi alle se skolen.

Vi har idag været i legestue, og der mødste jeg en anden mor med to piger på OFS, og den ene går i eftermiddagsprogrammet Pre-K, så det er nok den samme klasse. Det er rigtig dejligt at vide at der er i hvert fald en enkelt anden dansker der kan hjælpe med at oversætte når Alexander f.eks. skal på toilettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar