søndag den 9. juni 2013

Er det så bedre?

Ja, det er det - det er fantastisk at have Jane hos os indtil videre.

Hun er rigtig god med ungerne og de elsker hende. Alexander græder hvis vi kører og hun ikke skal med, og Saga nyder tydeligt at være sammen med hende. Så det kunne ikke være bedre.

Og Rasmus og jeg, vi nyder det også! Hun ankom torsdag eftermiddag og har indtil videre støvsuget overalt, gjort alle fire badeværelser rene, tørret støv af, ryddet op i køkkenskabene, rengjort køleskabet, pudset vinduer, vasket og strøjet alt vasketøj og så selvfølgelig små ad hoc opgaver som at ordne køkken efter vi har spist og rede sengene. Det er mildest talt et helt nyt hjem.

Det giver lidt mere overskud til ungerne når Jane er der til at hjælpe. Det er som om vi får lidt mere luft. Og vi har været i biografen, Rasmus og jeg - det var dejligt med lidt kærestetid!

Hun er blevet indrettet i vores bomberum som er et rum alle lejligheder bygget efter 11. september 2001 skal have. Det er ikke stort, men hun har en loftseng, en kommode og en ventilator. Derudover har hun eget toilet og plads i vores yard som er et bryggers-område hvor der er åbent ud til, og her har hun et bord og et par stole. Hun vil helst ikke spise med os, men sidder gerne med ved bordet og giver Saga mad mens vi spiser, så laver hun mad til sig selv senere på aftenen og spiser i yarden.

Idag er det søndag og så har hun fri, så hun tog af sted tidligt i morges og vi ved ikke helt hvornår hun kommer hjem. Det kan allerede ses i vores hjem at hun ikke er her, men vi klarer den nok :)

Vi glæder os til at lære hende bedre at kende og hun bliver en større del af familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar