søndag den 24. februar 2013

Midt i byen

Så er vi flyttet! Vi har nu brugt 5 hele dage i Singapore, og det er godt nok en omvæltning for vores lille familie.

Vi landede onsdag morgen efter en meget lang og ikke så fantastisk flyvetur. Ungerne havde ikke sovet meget undervejs, specielt ikke Alexander der nærmest nægtede at sove. Han fik til sidst grædt sig selv i søvn, og vi måtte vække ham da vi var landet, og han var langt fra udhvilet.

Den manglende søvn resulterede i at han græd konstant i lufthavnen. Han nægtede at gå da han mente at hans ben gjorde ondt, og han var så overbevisende at jeg var ved at blive bekymret for man. Men der var intet galt andet en søvnmangel.

Vi var blevet overbevist om at vi ikke skulle udfylde et 'entry card' da Rasmus har arbejdstilladelse, men det va åbentbart ikke helt sådan det var. Arbjdstilladelsen er kun midlertidig, og skal på et tidspunkt skiftes ud med et lille plastikkort. Derfor skulle vi stadig udfylde et 'entry card' hvilket ikke er helt let med masser af håndbagage (vi skulle jo flytte hele vores liv, så hver en tilladt smule på flyet var udnyttet) en grædende dreng på 3,5 som nægter at stå eller gå og en overtræt baby på 6 måneder. Vi var derfor de sidste ude af paskontrollen fra vores fly, og derfor var bagagebåndet stoppet, og den resterende bagage placeret midt på gulvet i hallen... Men så skulle vi da ikke blive irriterede over at skulle vente ved bagagebåndet.

Vi blev hentet i en fin minibus, sendt af det sted hvor vi nu tilbringer vores tid, indtil vores møbler kommer og vi forhåbentlig har fundet en lejlighed. Vi fik Alexander til at bruge benene igen, ved at love ham en tur i poolen når vi kom frem. Hele turen til lejligheden brugte Alexander så på at spørge om vi var der nu, og om de små springvand vi kørte forbi var poolen.

Ankommet til vores midlertidige lejlighed var det første der skete, at badetøjet blev fundet frem, og poolen på 10. sal besøgt. Derefter kunne vi sove... -så en tur med taxi til Sentosa hvor vores dejlige venner, Katrine og Martin bor, til et dejligt måltid mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar