lørdag den 14. december 2013

Wish Spheres

Fantastisk koncept!

Der kører en count down kampagne til Nytårsaften, og i den forbindelse kan man udfylde en Wish Sphere!

Det er i bund og grund bare en hvid badebold som man kan skrive på. Ideen er at man skriver sine ønsker for det kommende år på bolden som så bliver søsat i Marina Bay. Der er allerede rigtig mange Spheres i vandet, men det kommer mange flere. 20.000 bolde ialt, så det kommer til at se helt fantastisk ud. 

Vi brugte lørdag eftermiddag på en lille udflugt til Gardens by the Bay hvor vi udfyldte en Wish Sphere. Rigtig hyggelig aktivitet og synes at det var hyggeligt at kunne ønske for det kommende år!
Alexander ville meget gerne have at vi skrev at han ønsker sig en transformer. Optimus Prime! Rasmus og jeg skrev nogle ønsker der var lidt mere nede på jorden. Blandt andet et dejligt år for familien med masser af sjove stunder, besøg af dejlige mennesker her i varmen og fred i verden :)
Efter at have udfyldt en Sphere, kørte vi forbi Marina Bay for at kigge på de Spheres der allerede er søsat. Desværre havde vi ikke lige gennemskuet at vi var på den forkerte side og vi havde ikke tid til at køre om på den anden side af Marina Bay. Men en af dagene skal vi helt sikkert derhen og knipse et par billeder. 
Fed aktivitet og fantastisk koncept!

2 kommentarer:

  1. Hej Maria og Rasmus! Sjov idé med ønskebolde for de gode ønsker for 2014, men osse julegaveønsker... Det må kunne overføres til lille Dannevang, engang!

    Kærlig hilsen Onkel Christian.

    SvarSlet
  2. Det kunne være super hyggeligt hvis man fandt på at indføre det i københavn for eksempel. Det ville se fantastisk ud hvis Nyhavn blev fyldt med badebolde med folks ønsker for det nye år.

    SvarSlet