tirsdag den 11. marts 2014

Masser af billeder fra Geoje

Der er ikke så meget tekst i dette indlæg. Mest billeder... Klik på billedet for at se det i en større størrelse.

Øverst er en fantastisk udsigt fra taget af en af bygningerne hvor vi kiggede på en lejlighed. Og så ellers lidt billeder inde fra en lejlighed. Personligt synes jeg at det er ret dårlig smag - der er meget blomstret tapet, langhårede tæpper, gulddekorationer og overdrevne møbler. Men det er jo smag og behag. Til gengæld forstår de det der med gadgets her i korea! Alle køkkener har en sterilisator til knive og skærebrædder, en indbygget automatisk frugt- og grøntsagsvasker, køkken-underholdningssystem, dedikeret kimchi-køleskab, to-fløjet køle/fryse-skab samt ekstra køle/fryse-skab. Og så selvfølgelig ovn, og opvaskemaskine...

Ovenfor er lidt by stemningsbilleder - sådan ser der ud næsten over det hele. det er som om alt er blevet bygget meget hurtigt og har skullet være meget effektivt. Det æstetiske er der ikke tænkt så meget over.. Nårh ja, og så en meget grim sofa i en af lejlighederne :)

 Frokosten var meget koreansk. Det havde et navn, men det har jeg glemt. Vi fik ris, noget kød, en suppe og en helt masse 'side dishes' som var alt lige fra kimchi (fermenterede krydrede grøntsager) til pandekage med foråsløg.. Her mødte vi også Karen som er dansk og har boet på øen i 2 år. Så kunne vi lige spørge lidt mere ind til livet som dansker her i området. Det var dejligt!

 På besøg i supermarkedet. Det ligner de fleste andre supermarkeder med enkelte undtagelser som f.eks. Kimchi-stationen (nederst til højre) og de enkeltindpakkede sushistykker. Men man kan ikke få havregryn!

 Et par billeder af downtown..

Vi besøgte også det lokale marked hvor der blev solgt især super frisk fisk, blæksprutter, muslinger, frugt og grønt. Alt så meget indbydende ud!

Koreanske jordbær skulle være meget lækre. Jeg kan ikke forestille mig at de slår de danske, men imponerende ser det ud med alle de skåle med jordbær! Og det duftede fantastisk :) (øverste to billeder).


1 kommentar:

  1. Det ser godt nok spændende ud - og fede billeder ��

    SvarSlet